Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lid en stund


VÄGEN. Var är den?


Vägen.

Vilken väg är bäst kanske man frågar sig

Jag har gått på många vägar, en del har varit fulla med stenbumlingar stora och tunga
Ibland fann jag skön sand att doppa mina fötter i.

Ibland snår och grus har jag gått, de fastnade i hjärtat, men försvann med idogt arbete.

VÄGEN som var förutbestämd var svår att hitta, men så småningom förstod jag det ansvar och den hjälp jag fick.

Smärtan var total men jag fick så småningom grepp om vad som meningen var.

VÄGEN kan vara så svår för många, man försöker lyckan fånga, lycka kan vara mycket och man vill ha den som ett smycke.

Vänta, Lid en liten stund så hittar du vägen.

©Maria C





Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 126 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-15 14:03



Bookmark and Share


    Tidsljus
Vägen är överallt, så många vägar.

Jag blir fridfull till sinnes av den insikten.

Det finns lika många vägar till (o)gud, som det finns människor.
2020-04-30

  mare VIP
Tack för din
berättelse ur livet
det är ju bara
så befriande
då man hittar
sanningens väg...
men självklart
är den inte alltid
lätt att gå
men man vet
i sitt hjärta
att den är rätt
då gör det inget ;)
2020-04-16

  MariaEvighet
javisst, är Jesus vägen, den vägen alla borde gå. Jag fann den och del är väl. Genom lidandet fanns den att få. Det är många som inte vill lida.
2020-04-15

  Larz Gustafsson VIP
Jesus är vägen.
Jag fann Honom genom lidande. Ett lidande som kallas överbevisning om synd och syndanöd.
Sådant är inte populärt och modernt att tala om.
Men så var det.
Det finns ingen gedigen omvändelse utan syndanöd.
2020-04-15
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet