Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inombords


Som vinden kan din tanke flyga. Vi berör

Vi vill beröra med våra texter, ibland skriva om sorg, ibland om glädje som färgar dagen i leenden.
Mina leenden och skratt kan bli smått hysteriska, eftersom jag mest är av sorg anfrätt.
Många gånger har jag lett.
Vi vill beröra, dig och dig och dig...

Jag älskar att skriva, de 28 st hjälpredor vi har är ett under, ja ett mirakel.

Vi har aldrig varit i varandras hjärtan, och vet inte vad där ryms.
Vi har aldrig sett varandras innersta.
Men vi försöker med ord att förklara våra liv.
För varandra.
För världen.
Kanske någon lyssnar.
Jag bygger min värld på Guds trygga ord.
Det är det enda som håller inför evigheten.

Att inte förlora modet,och att inte vara rädd...Det är inga lätta saker.
Som vinden kan din tanke flyga och ditt hjärta kan rusa ifrån dig
Av rädsla
Som en tung sten kan tungan vara i munnen
Tårar kan skimra som isblock
En dag i Juni. Då modet är på väg tillbaka och rädslan bara en
tanke, en dag, eller varje stund...

©Maria C








Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-16 14:01



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Tack, tänkvärt och mystiskt och jag gillar: "Tårar kan skimra som isblock"
2020-04-18

  mare VIP
Fin tankeväckande text
du sätter ord på känslor
2020-04-16

  Larz Gustafsson VIP
Amen!
The Rock that doesn't roll.
2020-04-16
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet