Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5 G och media


Varför vara rädd...


Varför vara rädd

Folk är rädda, för de kan inte ta emot andra sanningar
än de som media ger dem.

Jag är inte rädd för media, men jag kan tycka att andra sanningar är hemska.
Folk är rädda

Media spyr ut sin galla över oss alla, men kan man sovra och förstå?
Media lurar alla, men alla förstår inte att alla borde vakna.

Vakna du som sover och se 5 G att vara rädd för,
5 G kommer, nej, är redan här, därav namnet Corona.

Corona hit och Corona dit.
Mig kan du inte lura, men 5 G vill jag inte ha!

Bara början på förstörda hjärnor, förstörda människor som lyder blint.


©Maria C




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-17 21:11



Bookmark and Share


  MariaEvighet
Tack Faichan!
2020-04-19

  Larz Gustafsson VIP
Antikrist vill ha manipulerade massor.
2020-04-18

  Fiachan
fint skrivet
2020-04-17
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet