Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet i nöd o stress


Meningslöshet- ja så känner många

Vet de flesta om vilken nöd och ångest som råder i detta landet, d v s vet man hur dåligt barn och vuxna mår i det samhälle där skyddsnätet har fallit samman och där befolkningen alltmer börjar att må mer än dåligt?

Vet man om hur många barn och äldre som är hemlösa? Det är mycket som är och känns MENINGSLÖST för människorna idag!!

Har de några vyer, ja de som har arbete, bostad och har ordnade förhållanden i livet- men de som går på sparlåga och är sjuka och utstötta, de har inte mycket.

Vi lever i ett GUD-LÖST SAMHÄLLE där man är PK- så politiskt korrekta att man har vänt det goda till ont och det onda till gott i samhället. Gud är god, det är min erfarenhet.

©Maria C






Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-17 23:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Du har rätt.
Men har skyddsnätet verkligen fallit sönder...???
2020-04-18
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet