Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ocean



Ett skepp som kommer in i viken
bakom sig storm och vind

Vilar i hamn
som du förr i min famn

Mina dåraktiga blickar mot världens horisont
över hav och soldränkta stränder

Mina utsträckta händer som försöker nå
över jordens alla länder

Mina klara tårar från ett utömt hjärta
vår salta smärta

En evighet en ocean
böljande vågor

Skeppet som aldrig vill stranda
fågeln som vägrar landa

Min längtan på stranden
dina uteblivna brev i handen

Segla havet
och finn mig

på andra sidan





Fri vers av sara-alice
Läst 420 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-08 19:10



Bookmark and Share


  tatjana
Den är underbart vacker!
*Applåd*
2008-05-01

    Cintia
Jag älskar denna!!! Man blir som uppslukad på ett fint och vackert sätt.
Du har verkligen funnit en känsla.
;)
2006-10-09
  > Nästa text
< Föregående

sara-alice
sara-alice

Mina favoriter
I´m not there
självklart