Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då är nu


Älskade strand, mitt liv försvann

Älskade strand med lukten av tång och skriande måsar och trutar.
Känt tema i poesi-sammanhang.

Där ligger en mås som är illa däran!
Vingar och ben är borta, den kan inte flyga, den bara låter, den kvider.

Jag lägger mig bredvid, vi har samma smärtor i hjärta och i kropp,

Jag ligger där tätt intill och ser livet gå förbi.

Det gör mycket ont när man förlorat allt och hjärtat är det som sist ger upp.
Väntar.

©Maria C








Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 187 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-04-20 19:47



Bookmark and Share


  mare VIP
Talande dikt
som fångar
mina känslor
livet innehåller
sorgliga dagar
men som tur är
ljusa stunder
olika nyanser
precis som
årstiderna
2020-04-23

  wiria77
berörande rader
griper tag
2020-04-23

    ej medlem längre
Berörande..
2020-04-20
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet