Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Släpp ut mig


Dagar och nätter rusar förbi och jag försöker leva



Dagarna susar förbi utan att jag kan göra något åt det
Nätterna går så fort att jag inte hinner sova
Längtan efter ett hem gör mig så svag.
Svag är jag men otroligt stark mitt i mitt gapande hål,
Bara Jesus kan bära mig, bara han orkar.

Dagarna susar förbi och jag försöker leva
men utan ett hem står jag mig slätt och
det är inte lätt.
Min börda är så stor att den inte går att väga eller att mäta,
Det enda jag vill är att få ett bo.

Nätterna rusar och susar förbi i tristess och stress.
Bara Jesus kan mäta smärtan,
Han håller i mig då jag vill springa iväg till ingenstans.

Bara ett litet bo, .... är det enda jag vill...Släpp ut mig

©Maria C




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-22 18:04



Bookmark and Share


  mare VIP
Dina ord berör
tron är styrkan
mitt i stormen
finns han Jesus
hoppet i mörkret
glädjen i sorgen
hans kärlek bär
genom precis allt
även när det känns
extremt hårt kallt
han har omsorg om dig
vi får hoppas att det
ska lösa sig med ett hem
ge inte upp....!
2020-04-23

  wiria77
rader om längtan
om livet
mitt i livet

2020-04-23
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet