Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att undvika olyckor

 

 

För att undvika olyckor just nu
bör vi människor hålla ett avstånd
på cirka 2 meter till varandra
när vi är ute och gör våra ärenden.
Då borde vi vara ganska säkra,
eller hur?

Men hur är det med bilarna då?
Borde inte även de tänka på
avståndet till andra bilar, för att
om möjligt undvika olyckor?
De är ju så mycket snabbare än
en människa, så de om någon
borde alltid tänka på det!

Jag börjar bli så trött på alla
som bara tänker på sig själv
och inte bryr sig ett dugg om
andra.

Visa hänsyn!!!
Det vinner vi alla på!!!

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2020-04-24 21:12



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Det folk kanske inte tänker på när pengar
byter ägare
Glömmer att tvätta händerna efter att man hållit i mynt och sedlar...
2020-05-02

  ULJO
Så har det väl alltid varit. Avstånd i trafiken. Fast alla verkar inte fatta det.
2020-04-27

  Marita Ohlquist VIP
Må facklan brinna tydligt och klart
tills alla inser det som är uppenbart.
2020-04-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra och brinnande brandfackla! Hänsyn är en tanke som många saknar.
2020-04-26

  Niliboy
Ja, huga ligen å huvva!
2020-04-25

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om att hänsyn
och omtanke bör gälla alla
livets områden. Själv tycker
jag att människor i allmänhet
är bra på det.
2020-04-25

  Feliaxel VIP
Kloka ord
2020-04-25

  Rise Little One
Hade faktiskt samma funderingen när jag stod i bilkö några gånger...
2020-04-25

  Chawa VIP
Glödande ord av irritation transformeras till en riktig brandfackla. Bra belyst ämne!
2020-04-24

    Max Poisé
Ja...ett problem helt klart. En annan sitter 6000km per år i bilen och avståndet är helt avgörande...
2020-04-24
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP