Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kommer ses igen

Jag längtar efter dig
Vill du fortfarande ha mig
Ville aldrig riktigt släppa taget
Kunde känna ditt sista andetaget
Hoppas du nu hittar rätt stig

Du kan vaka på mig nu
Se hur mitt hjärta gått itu
Lovar ska inte göra dig besviken
Det gjorde mig alltid så nyfiken
Kan fortfarande se dig ännu

Bilder som aldrig kan suddas ut
Livet får inte alltid ett lyckligt slut
Nu du aldrig mer behöver lida
Då du alltid finns här vid min sida
Livets alla räknade dagar i en minut

Ska försöka att inte vara svag
Så kommer efter om ett tag
Nu när gardinen dragits ner
När du inte längre finns mer
Så vi kommer ses igen en dag




Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-25 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde