Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tar till det som är lovligt!

Lösa träff via telefon
anses va´dåligt, ej nå´n förmån...
Bäst öga mot öga!!!
Det hjälper ju oss föga!!!!!
När enda VATTENHÅLET, ges hån...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-25 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt