Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bortblåst löv

bland daggvåta gräs
vilar ett ensamt löv
ärrat av insekters hårdföra vård
vissnat av vindens hårda tag
bränt av solens allt för vassa strålar

långt från hem
av vinden blåst

övergiven på ängders dagg
med livet hissat på halv flagg




Fri vers av Gabrielle
Läst 246 gånger
Publicerad 2006-07-08 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle