Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En baraordare....


Regndans


En dag som denna
svettas nog även kråkorna
och drömmer om svala blå laguner

jag fyller glaset med nattsvalka
skålar med måne och vädergudar

dansar en regndroppsalsa
mellan betong och nebulosor.




Fri vers av _Mian_
Läst 336 gånger
Publicerad 2006-07-08 23:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En finstämd sommartext,
ja jag gillade speciellt det första stycket!
2006-07-29

  noname_realmind
Svettiga kråkor *skrattar*

Slutraden stoppar jag ner i
minnesdosan:
"dansar en regndroppsalsa
mellan betong och nebulosor."
Helt underbar!!
2006-07-09
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_