Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TID


Ingen klocka i hans himmel




Ingen tid existerar i hans himmel
Tidlöst i oändlighet.

Inga klockor jagar,
och ingen tid att hålla reda på.

Inget mörker finns i ljuset
och ingen tid finns att hålla reda på.

En Dröm?

Nej, men en absolut verklighet,
hemma hos min Gud i hans himmel.

©Maria C




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-27 23:43



Bookmark and Share


    Tidsljus
Ingen klocka här heller,
bara mördande långsam timlighet.

Ateistens himmel saknar också klocka, tid, nollpunkt, ände.
2020-04-30

  MariaEvighet
Ja mare det är så det är. När tiden är inne, och ingen klocka bestämmer. Tack för dina ord här!
2020-04-28

  mare VIP
Rubriken talar
så sant & en dag
när tid är inne går färden
till evighetens rike
2020-04-28
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet