Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falken

När jag njuter
mitt morgonkaffe
vid det glittrande havet
kommer plötligt
falken.
Han klipper med vingarna
och stiger i en vid båge.
Som på skoj
jagar han undan
några måsar.
Han vet att han
är luftens konung.




Fri vers av Bo Scharping
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-01 09:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Underbart!
Rovfåglarna regerar. Totalt.
2020-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Bo Scharping
Bo Scharping