Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timglasets kant

I plågornas parad
En tunn målad fasad
I samvetets gränser
Livets ingredienser
I skuggornas jakt
En förseglad pakt
Bakom alla rum
I sorterade album

Den svagaste länken
Så ensam där på bänken
Sanning eller konsekvens
Så hjärtan som bränns
Rättar sig så bara i leden
Så putsar på silverskeden
Gömmer sig bakom glansen
Så ser där plötsligt nyansen

Ser änglar som gråter
Så Gud som ej förlåter
Regnet som faller lätt
Så är en alltid så mätt
Känslor så gått över styr
Så därför någon alltid flyr
Vet inte längre vad som är sant
Bara en spricka i timglasets kant




Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-03 07:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde