Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En drömmare

En himmelsk pirat
Ett flygande tefat
Ett sådant larv
Snurrar varv efter varv
Inget grus maskineriet
Heller inte största geniet
En åsna som svävar i det blå
Kanske tillhör han AIK
Så kom bara ner på jorden
Här är alla uppdukade borden

Står du med mössan i hand
Så passera du land efter land
Utan att egentligen veta var du ska
Allt kanske bara ligger i ditt dna
Du letar alltid efter det omöjliga
Allt annat du bara ska förlöjliga
Så lever du alltid på en annan planet
Med en dragningskraft som en magnet
Så tar du dig igenom alla strömmar
Utan att förverkliga några drömmar




Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-03 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde