Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kläder för alla

Hyllor av kläder
Finns för alla väder
Kläder för alla former
Allt går under normer
Så redo för blåsväder

Vilka signaler det skicka
För pojke eller flicka
Tidigt placerade i fack
Men ingen går till attack
Någonstans är det en spricka

Mera blått till killar
Det inga tjejer gillar
Tjejer ska klä sig i rosa eller rött
Ingen som känner sig stött
Ingen som detta ogillar

Alla finner sig i det stereotypa
Varit så sen man lärde sig krypa
Samhället har liksom huvudrollen
Sen några tro sig ha kontrollen
Så vissa vill man bara strypa




Bunden vers av Lidde
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-04 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde