Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sim sam

I mig ett sim, en jäsande söm: ett bakåtkastande solo, träck och strössel över gula maskrosor vid en stentrappa med fyrtiotvå trappsteg eller vid ett glittrande fält och bofinken, björksaven och vulvorna. Ljuset om som hundra gnagande barn, solens läspande i björken dessa dagar som Gud och ljum vind och avlägsen fado och som Big Mama Thorntons fräknar.

*




Fri vers av Per Teofilusson
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-06 07:38



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Allt detta som knappt går att ta in men du hittar orden.
2020-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Per Teofilusson
Per Teofilusson