Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oa(12)


singel plenum audiens

har slitit av kläder,
kysst tankar isär,
njutit av vackra blickar
och du vet inte vem jag är

smekt hud, lekt med kropp,
fångat en tankes begär,
tagit naken i nuet,
men du vet inte vem jag är

vakat i dina blickars ömhet,
sugit in dig i atmosfär,
hållit hjärtat i hand
fast du inte vet vem jag är

drömmar kunde explodera,
slagen av timmens stund,
fick två själar brisera
och inte sova en blund

du skar tankar genom is
smälte en hel glaciär
gav födsel åt minnen
fast jag inte vet vem du är

lyfte mig på piedestal,
kysste bakom barriär,
visade riktiga livets törst,
trots att jag inte vet vem du är

tog min natt och väckte liv,
skapade en gryning skär,
ville stanna tiden
och få visa vem jag faktiskt är.

morgonen flyttade sig till dag,
nu är det minnen jag bär,
fortfarande vet inte du och jag,
vilka vi faktiskt är




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 507 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2020-05-11 10:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det låter som en härlig dröm...bra med repetitionerna...
2020-05-16

  KattenKin VIP
Oj vad fin! Du är vass på kärlekslyrik, andra på kort tid som är enastående. Blir bokmärke på denna med.
2020-05-13

  Lottie Ålhed VIP
Ord som skapar minnen och bilder.Fint.
2020-05-13

    ej medlem längre
Ännu ett snyggt alster ur din hand, tack..
2020-05-11

    Elisabeth Nilsson VIP
En helt underbar rimmad dikt i kärlekens sensuella, spännande och sökande sötma och hemlighetsfulla väsen!
2020-05-11

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Text med intensitet, spännande och sensuellt. Mycket fint skrivet. Sparas.
2020-05-11

  Magdalena Eriksson VIP
högläsning på den! Jättebra
öppen och ren på något vis
skönt med emty space
tomhet
inga svar
låta vara
det där som är fågel vind och vilja..många älskades ansikten
2020-05-11

  Öknens Ros VIP
En sensuell ton i texten, lämnar slutet öppet.
2020-05-11

    Lena Staaf VIP
Rimmen och kompositionen av dikten ger en njutbar helhet. Tankar och frågor om hur vi hittar fram till varandra eller inte. Mycket fint! Sparar den.
2020-05-11

  Marita Ohlquist VIP
En fantastisk text, hade jag haft en hatt skulle jag lyfta på den!
2020-05-11

  ULJO
Makalöst bra. En av dina bästa.
Bokmärke
2020-05-11

  Cikoria Blå VIP
Ovanligt, men kul att den här diktaren rimmar.
Och med vilken frenesi!
2020-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé