En sköldpadda från Gran Canaria." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sköldpadda från Gran Canaria.


En sköldpadda till i Sverige.

 

 

 

En sköldpadda från Gran Canaria 

fick följa med mig hem till Sverige

den får träffa många andra

 sköldpaddor från olika delar av världen.




Fri vers av Annmargreta
Läst 548 gånger
Publicerad 2006-07-09 20:34



Bookmark and Share


  Annmargreta
Det skulle vara en bild på den Canariska sköldpaddan men den vill inte komma med! Provar mera!
2006-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta