Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åh Förlåt, men det är ju vår

Förblindade av våren
solar vi oss i pandemins strålar.
Det knoppas och kroppen blir vild.
Vi faller i glömska och orkar inte hålla.
Det är vackert att beskåda men sedan
kommer sorgen,
när vi fångas in av nuet.
Vi blir nog väldigt små inför våren.
Förlåt jag glömde...
Det gröna på träden förvillar mig,
jag sprang efter en fjäril.
När sedan regnet kommer
står jag bakom min gardin och förstår.





Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-14 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP