Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rumpans dag

Står med rumpan bar
Ett litet förskonande bidrag
En del bara tar och tar
Då det vart rumpans dag
Att föreviga detta exemplar

Allt är liksom inte bara skit
Där ljuset aldrig skiner
Så säger välkommen hit
Bakom gömda gardiner
Känslor likt dynamit

Då inget längre biter på mig
Då kroppen oavbrutet skakar
Men så älskar något på dig
Drar i alla tänkbara spakar
Du då som en lustfylld lakej

När orden blir till en brun sörja
En vacker magisk känsla
Svårt att veta vart man ska börja
Att ett himmelrike få pensla
Allt blir till en underbar smörja

Håller krampaktigt hårt om lädret
Piskan som oavbrutet går varm
Står med rumpan upp i vädret
Inget som kan stå emot din charm
Du kom som värsta yrvädret




Bunden vers av Lidde
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-15 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde