Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erotikens konster

Ska vi leka och busa
Ser livet i det ljusa
Upp och ner i en dans
Så ge livet en chans
Minnen kan bli diffusa

Så kärleken kan berusa
Då livet framåt rusa
Med pompa och ståt
Så inte ett ord om förlåt
Så drömmar vi kan grusa

För i erotikens alla konster
Då en del blir till monster
Hormoner kan sättas på spel
Skakande i varenda kroppsdel
Dränkt i ett hav av blomster

Skjuten som ur en kanon
Orgasm ur en lustfylld passion
Kommer som en kaskad
Till tonerna av en vacker ballad
Kom så i en annan dimension




Bunden vers av Lidde
Läst 188 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-17 07:50



Bookmark and Share


  lilla t
Snyggt Lidde!
2020-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde