Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordkonstnär

Du är en ordkonstnär
Verkligheten som går isär
Bilder framträder i ord
Behövs kanske några förord
Så i en atmosfär av vokabulär

Bilder utan färger på en duk
Andra sinnen kan sättas i bruk
Bilder i någon annans fantasi
Tankens bild så vacker och fri
Huvudet som bakom en filmduk

Ord som samlats i en pastej
Skrivs in i en upplyst display
Ett budskap som du kan sända
Så orden du kan vrida och vända
Då det kan bli till en vacker grej

När allt sedan blir klart
Blir bara allt så uppenbart
Att bli så förtrollad av ord
Då skallen sen är rengjord
Sen tar du in på nästa avfart




Fri vers av Lidde
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-20 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde