Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse

Vi går vilse i varandra
trevar oss fram
i undervegetationens labyrinter.
Vi drunknar i varandras andetag
den söta luft som svävar ut
från varje leende.
Imma på en spegelbild.
Dimma över ängen.
Sol driver skuggor över marken.
Hjärtat driver varje sjumilafärd
inåt och utåt.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-23 08:36



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Kärleken är spännande, fint tolkat av dig
2020-05-23

  KattenKin VIP
Poetisk och kännbar beskrivning av hur man kan gå vilse i varandra.
2020-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP