Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris nu när vår värld kan behöva mera hopp i dessa pandemitider.


Hopp

liksom knopparna

på träden pekar hoppet

uppåt och framåt




Bunden vers (Haiku) av limerick
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-26 12:58



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Det gäller att ta vara på ljusglimtarna.
Bra!
2020-05-27

  Marita Ohlquist VIP
Jaa!!
2020-05-27
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick