Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blommor!

Min kompis Elva älskar blommor.
Jag brukar köpa och plocka dom åt henne.
Elva betyder allt för mig.
Jag är ju hennes bästis så det borde väl vara så för henne också eller?
Elva brukar ge mig en kram när hon får blommor.
Hon sätter dom genast i en vas.
Hon har berättat för mig om sin ide att \'\'göra\'\' en blomma.
- Men det går väl inte?
Jo säger hon.
Man gör ett specielt frö som man kan plantera in.
Visst det kanske går men jag tror inte det är så möjligt.


Hon har bestämt att den ska heta Morelly.
Det betyder nåt fint på hennes språk.
Ja det säger min kära bästis Elva!







Prosa (Novell) av Elli
Läst 214 gånger
Publicerad 2006-07-10 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elli

Mina favoriter
VACKERVACKERVACKER