Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsultfirma Avecklinge Co.




En konsultfirma
Är absolut nödvändig

När man vill ha hälften
mindre personal kvar

Som skall jobba dubbelt
Så mycket











@@sefarge@@




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-27 23:24



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Rekommenderade mitt
Företag att ta in en
Konsultfirma för att
Ge omdöme
Rekommendationen
Blev:Avveckling
vilket det även blev
Andra gången för egen del
Sedan har de varit i farten
Med rekommendationer
Som skurit ned personal
Med stora negativa följder
Ekonomiska som bristande
kvalité och högre sjukdoms
Frånvaro som följd
Men det sket väl dom i
Bara de fick sina feta
Arvoden tackade för sig
Och drog sin väg till nästa
"Uppdrag" Så har ej så god
Effarenhet av dem!
Men de kan säkert tillföra
Nytta.Dock bättre vore att
Lyssna mer till personalen.
Och deras trots allt kompetens
I fråga. ..
;)



2020-05-28

  Kungskobran VIP
Håller inte med, konsulter är specialister som tillför företaget ny kompetens, de har unika erfarenheter från många olika företag som kan komma till pass.
2020-05-28

    Lena Staaf VIP
Precis! Och konsultfirmorna används också flitigt i den kommunala välfärden där de sprider skräck och förfäran och saftiga fakturor efter sitt arbete.
2020-05-28

  Bodingen VIP
Så sant, har jobbat inom industrin hela mitt liv och så är det. Konsultfirmorna är cyniska rövhål så även de som anlitar dom.
2020-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP