Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BärplockarDjurens journal : Fläder Fladdermus

 

 

som doft av fläder

försomrigt väder

sen skymning träder

en-två-tre-FJÄRD-fem

rytmen nu ÄR där

lätt som en fjäder

kejsarens kläder

i spansk-franskt läder

bär tjej berätte(lse)r

längs danska naetter

stolt genom städer

inga ljud skräder

hänger från bräder

mot kyrktaks fäder

himlasol smäder

like a black adder

vinkar åt tjäder

dock i sitt hjärter

svärtan ut späder

ljusgrön smak gläder

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-30 20:40



Bookmark and Share


  Nanna X
Snyggs rim med danska och engelska! Undrar bara vilka bär som plockas maj? Sagobär?
2020-05-31

  lodjuret/seglare VIP
Tjejsares nya kläder, genomskinligt gjorda likt så glänsande läder, att rim och rescession¤ glöder, som syn för deras bröder, till publikt gillande i by som i städer... (¤Minns inte hur det ordet stavas)
2020-05-31
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP