Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggvandring

Jag vill spegla
mig i dina svärtor
granskogsdjupa sår
utan kanter att sätta nålen i.
Jag vill försvinna i dina begrunder
lämna solvarm stig och våga gungfly.
Skuggorna i skogen
faller samtidigt
åt alla håll.
Gräva själ
varsamt
tillsammans
stratigrafier
fragment.
Ömhetens arkeologi.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-30 14:39



Bookmark and Share


  Briza media
Tjusigt ocv finstämt, väl beskriven känsla.
2020-05-30

  Kungskobran VIP
Man får ta vara på det som finns och finna det bästa.
Fint fångat av dig
2020-05-30

  KattenKin VIP
Spännande och speciell. Tål att läsas om. Fint att gräva själ och ömhetens arkeologi.
2020-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP