Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
undrar just om och i så fall av vem jag stulit tanken?


Dagens haiku 31.5.2020 (lätt egotrippad)

 

 

jag drömmer,

alltså

lever jag

 

 

2020-05-31   14:14




Bunden vers (Haiku) av Minkki VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-05-31 16:52



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Ett vågat påstående. Calderon: Livet en dröm, klassisk läsning möjligen att rekommendera den av ämnet intresserade. Descartes "Cogito ergo sum" tycks mig mera att tro på.
2020-06-05

  Niliboy
Kommer sällan ihåg, men glad av det är jag!
2020-06-05

    ej medlem längre
Bra variant av filosofens slutsats!
2020-05-31

  Peter Olausson VIP
I det enkla finns allt och i drömmen lever vi alla.
2020-05-31

  Gunnar Hilén VIP
Jaaa, vem kan det vara !? Sanna ord, avsett om brott begåtts eller inte.
2020-05-31

  Poeten Salvador VIP
Eller jag lever, alltså drömmer jag
2020-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP