Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tryckfrihet

Smaka ordet
TRYCKFRIHET
Poeters.ses helighet
Klarröd demokrati

Fängsla oss
för vår fantasi
vår Lek med ord
Om mörker, ljus och hittepå

Fängsla mig snälla
då har jag lyckats
fånga dig!
Jag slutar aldrig
skriva mitt liv




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-06-04 21:26



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
måste bara dela med mig av detta underbarns geni
https://www.youtube.com/watch?v=JSfIAvxp0ME&list=RDMM3zFlx_qRCg4&index=5

2020-06-05

  SatansSon VIP
bra att du är tillbaka. du behövs här.
2020-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP