Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Följer lagen & ber om tillstånd, när corona tiden är slut...då kommer röster av frihet ropa ut!


Fler & fler röster kämpar på en dag vi på barrikaden stå

Tänk om jag skulle fixa till en demonstration
som handlade om kränkningar på oskyldiga
om alla trakasserier som dagligen härjar
stå upp för alla offer som inte fått någon
upprättelse hjälp stöd i sina plågade liv
visa de styrande att vi har fått nog av
alla hemskheter som tagit landet i sitt
ondskefulla grepp till stor förstörelse
människor lider helvetes kval i rädsla
tryggheten har ju ni politiker plockat bort
säkerheten är också försämrad så att folk
hela tiden får gå omkring med ögon i nacken
frustrationen går på högvarv så ock ilskan
många som fått sätta livet till på grund av
att de hjälpt offer i nödsituationer & de är
sanna hjältar som skulle få en guldmedalj
så mycket som tystas ner & den som vågar
säga sanningen & stå upp för den blir ofta
utsatt för att vara främlingsfientlig & rasist
det räcker nu bägaren har runnit över
fler & fler röster av frihet kämpar på
en dag vi på barrikaden kommer stå
friheten ska segra över "hemska diktatur"
vi är trötta på att leva i "instängdhetens bur"








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-06-05 21:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till Twitter!
2020-06-08

  morgonstjärna VIP
den här var viktig
allemansrätt och alla demokratiska rättigheter är på obestånd och varför?
är vi på väg mot inskränkningar
av vår frihet som många som inte har den, slåss för till sista blodsdroppen ?
2020-06-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP