Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Felona

Det där bordet som står på balkongen har fått många kaffefläckar
De plingade på dörren när jag låg och viskade dina namn på Italienska
Jag fryser lite men vet att jag egentligen inte borde frysa
Du höjer rösten, jag sätter på mer kaffe
Alla tar vi framtiden lika långsamt som igår




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-08 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP