Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt och natts syster

Natten är svärta och ljus
tystnad och ljud
det svaga surrandet
av tusen katters vakendrömmar.
Vilsna skuggor och spöken
irrar oseende och döva
genom timmar och minuter
vaknar badande i månljus
varje fullbordat varv.
Natten vrider sig
i sina svarta lakan.
Nattens blå syster
letar gryningsljus
på andra sidan havet.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-06-16 17:32



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Mycket att tycka om här, mångbottnad, djup och med så fina poetiska bilder.
2020-06-18

  Briza media
Tjusigt! Särskilt katternas vakendrömmar :)
2020-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP