Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom ridån...

Han är ingen otrogen man!
Svär det gör han aldrig minsann!
Men om det kom ut
då hörs det absolut
bra på att svära är även han...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-16 19:41



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En sådan lustig parent es, som läst ur någon katekes, kanske visst gående kan, göra en soffliggare till man, som tagen är sagan ur en pjäs...
2020-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt