Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
släpp inte taget


Lägg mitt huvud i ditt knä.

Lägg mitt huvud i ditt knä
Kyss det som var mina läppar

Lova mig att kämpa
mot eldarna i kärlekens
brännheta spel

Omfamna mig
Håll mig hårt
Viska till mig
allt du inte fick sagt
Släpp mig inte
för om du gör det
faller jag sönder

Hata mig för att jag svek dig
Slå mig med din rasande hand
Kasta all din rädsla
och allt ditt hat på mig
För ingen annan än jag
förtjänar det

Glöm nuet för en sekund
Dröm om våra vackra stunder
Sjung vackert om livets nycker
Jag vill höra
berättelsen om oss

Förlåt mig aldrig
Det är jag inte värd
Min kropp är i uppror
Min panna gjord av glöd
men kärleken i minnet
är varm och röd


Ta mina händer
de är dina nu






Fri vers av A Ocean
Läst 533 gånger
Publicerad 2006-07-11 02:06



Bookmark and Share


  jennie.
ojojojoj! jag börjar nästan gråta så bra! "släpp mig inte för om du gör det faller jag sönder" shit vad kan jag säga... det är vackert.. jo det kan jag säga, det är vackert tack=)
2006-07-11
  > Nästa text
< Föregående

A Ocean
A Ocean

Mina favoriter
Fast det redan hänt..