Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte så värst självupplevd ändå; mår relativt bra i hettan hittills; blott föreställer mig alla sorts svettningar samtidigt [inräknas även såsom Svett # 19]


Somrig 8 : Svettas lite Överallt

 

 

svettas i lätt tält

svettas i luftslott

svettas i kylskåp

svettas hotell hot

 

 

svettas av mardröm

svettas av smittan

svettas av livslust

svettas ur fittan

 

 

svettas som Satan

svettas som solsken

svettas som Zlatan

svettas just skuggspel

 

 

svettas för Sverige

svettas för skogsbär

svettas för bränd färg

svettas mot hård värld

 

 

svettas längs stränder

svettas längs stjärtar

svettas längs fiskmås

svettas från hjärtat

 

 

svettas med folkgrupp

svettas med skammen

svettas med dansband

svettas helt ensam

 

 

svettas all over

svettas emellan

svettas till sista

svettas ej sällan

 

 

ned svettas hatten

ned svettas skon tyngd

ned svettas vatten

upp svettas fornfynd

 

 

svettas på myrmark

svettas på parkbänk

svettas på finska

svettas vid saltstänk

 

 

svettas därute

svettas härinne

svettas i rymddräkt

svettas i linne

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-26 15:34



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Svettigt flöde ... Äntligen svalare idag. Jag funderar över "helt ensam", skulle kanske själv skrivit "ensammen" för att få till ett rim.
2020-07-07

  KattenKin VIP
Svettigt! Värmen känns skamlig eftersom den går att relatera till vår rovdrift, och farlig eftersom den kommer förändra våra förutsättningar. Kanske inte vad du ville ha sagt, men så kände jag häromdagen när det var 34° här i Skellefteå.
2020-06-29
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP