Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Satans folk har fångat in dem i deras blodtörstiga nät

I enorma tunnelsystem över hela jorden
har små bebisar barn tonåringar & vuxna
levt instängda i mörker & blivit behandlade
så groteskt att ord inte räcker till att beskriva
satans folk har sett till att fånga in dem i deras
blodtörstiga nät fyllt av giftiga svarta spindlar
deras dödliga händer bär massor av droppande rött
skriken gråten & snyftandet har länge pågått
tysta rop på hjälpt har ekat inom dessa försvarslösa
tills de tystnat förevigt i det satanistiska mörkret
antalet som offrats på satans altare är enormt
anhöriga får aldrig veta vad som hänt deras älskade
ondskan lever & verkar genom människor
som lyder order att förinta oskyldiga själar
en seger är att så många har räddats ur
klorna på ondskans medhjälpare
överlevande får äntligen andas frisk luft
får känna vinden mot kinden
ljusets strålar värma deras inre
de har haft tur som ännu är vid liv
straffet för dessa satanister
kommer bli mycket hårt
finns ingen återvändo
goodbye you evil people









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-03-10 11:37



Bookmark and Share


  Thylacine
Ja denna djävulsdyrkande elit håller på med väldigt sjuka saker.
Bra du skriver om det!
2021-03-30

  Bibbi VIP
Mitt hjärta gråter...
2021-03-10

  Koloristen
I Sverige tycks dessa krafter ty sig till Centerpartiet och den ytterst motbjudande tant Lööf.
2021-03-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP