Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En svensk tigrinna som älskar Sverige

I landet upp & ner pågår laglöshet
oprovocerade attacker på fogliga
laglydiga medborgare sker ständigt
nu varnar en stor stad folk för att bli
utsatt för rån & att vara försiktiga
det är inte den enda staden orten samhället
lilla byn i dagens samhällsutveckling
överallt hörs skrivs det om just detta
det är vardagsmat idag precis som våldet
vad har hänt med min vackra fosterjord?
det är så mycket groteskt som händer
att det är svårt att finna rätta ord
så många gånger jag längtar härifrån
på grund av allt kaos all & all osäkerhet
ingen trygghet eller ordning finns kvar
mitt hjärta saknar svenska fredens dar
men jag har lovat mitt land att så länge
jag finns här så ska jag fortsätte höja min
röst & skriva ut det jag hör & ser & upplever
jag kan inte vara tyst & låtsas allt är bra
det kokar i mitt blod & som tur är
bär jag extremt mycket mod
andra får tycka vad de vill
jag är inte rädd att tycka till
patriot uti fingerspetsarna
som gör allt i min makt
att stå upp för mitt land
jag är en svensk tigrinna
som älskar Sverige








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-02 07:58



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till Twitter.
2020-07-02

    lydriket
Det tar längre tid än intervallet mellan två mellon för att uppfostra en befolkning att inte reagera när deras land bryts ned och folket ogiltigförklaras.
Faktiskt ett rätt imponerande arbete av gammelmedia.
2020-07-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP