Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De om någon sätter folk mot folk spottar på allas lika värde

Frustrationen går på ett enormt högvarv
vart tar alla våra skattepengar vägen??
välfärden har blivit så försämrad att
den snart är raderad på svenska kartan
trots att vi betalar en av världens högsta skatt
det är något som inte stämmer inte går ihop
att arbeta verkar vara bortkastad tid..
folk tror de får mer pengar i framtiden
men vad som pågår är att vi är slavar
driver in skattemedel för att försörja andra
orättvisorna är skyhöga & det har politiker
sett till att det blivit i landet upp & ner
de står ansvariga för den pågående röran
de har banat väg för alla stora problem
tillåtit dem växa utan att hindra dess framfart
ingeting är absolut inte längre som förut
de styrande som sett till att slå sönder krossa
det som förut existerade som var bra
är farliga individer för min fosterjord
de äger absolut inte någon kärlek till det
de om någon sätter folk mot folk
spottar på allas lika värde
sprider lögner på löpande band
media hjälper glatt till
propagandan går också
på högvarv & hjärntvättar
där de kommer åt
absolut inte mig!








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-02 09:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till Twitter.
2020-07-02

    lydriket
Det "antirasistiska" landet har nu fått sin nya importerade pk-rasism under godhetsflagg och med etablissemangets välsignelse.
2020-07-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP