Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På grund.

Jag har tappat fotfästet. Jag såg henne på stan: jag cyklade på kajen, tätt intill husen och när jag vek om ett hörn hade jag henne helt inpå mig och hon gick där med en annan man och hon kisade som jag minns henne, hon spretade med fingrarna som hon brukar och jag hann se leverfläcken på hennes hals. Jag dricker kaffe vid mitt fönster, svalorna flyger en lång tid ännu där ute, flädern fortsätter att blomma och snälla låt mig vara människa, och snälla låt mig vara man.

*




Fri vers av Per Teofilusson
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-03 08:16



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Sorg, längtan.
2020-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Per Teofilusson
Per Teofilusson