Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommarrepris.


Tonkraft

En berömd hjältetenor i Wien 
hade en högstaton som var fin 
men den var även av hin 
för den fick korna i sin 
och kunde spräcka flintgodsporslin.




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-05 12:59



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En kraftig röst på min ära
som får många att le
andra att svära!
2020-07-05
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick