Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlen är så stor idag

Himlen är så stor idag
Doftar öppet fönster
Fönsterhaken blåser
Som en bjällra

Himlens gråa ljusgråa
Vräker ner
Det vankas innedag
Målardag målardag
Målarduk målarduk
Och staffli

Himlen är så stor idag
Den tar aldrig slut
När solen spänner
Regnbågen färgar
Inspiration på duken







Fri vers av Sommarina VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-07-06 17:03



Bookmark and Share


  Anya VIP
Men så vackert skriftat och med skaparglädjen i bakgrunden.
2020-07-18

  Marita Ohlquist VIP
Fint skrivet om solens strålar som skapar kreativitet och skaparglädje!
2020-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP