Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När var hur.? '**


Själsväntan

känner magin
över tusentals mil
vet att du finns
kanske väntar du med

i varje liten pärla
varje fraktal
finns ett avtryck
en karta som leder
till det hjärta som vill
nästan samma som jag
skratta in morgonen
älta runt himmel och ord
i sus och dus
idissla jordens vara

lära känna varje millimeter
av dina tankar och demoner
under orions bälte
är vi bara tysta

när är då tiden inne
då starka själar två
får mötas och dansa tryggt
välkänd doft

vi bokar ett möte 2021
eller innan
ska vi säga det?
ta tag i det där avtalet
vi gjorde en gång
i nåt annat liv

jag känner din närvaro så starkt
manifesterar dig starkare nu
vem är du och var
jag är en blodhund
luktar mig till
energi så välkänd

den blommar ända in i december




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-07-06 21:23



Bookmark and Share


    carinamnm
"idissla jordens vara", underbart!
2020-07-08

  Annie b'larsson VIP
Härlig bild, man vill dit. Spännande text. Lite experimentell så.
2020-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP