Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljud från en brusig bandspelare

Ljud från ett slitet landskap
Det hörs i väggen och tär på själen
Smekande små rädslor som blir till liv mitt i natten
Då vaknar vi tillsammans i våran blöta dubbelsäng

Vi dricker några koppar kaffe men somnar när vinden smeker våra ansikten
Du tänker på något som gör att du ser smått bekymrad ut
Jag tänker på samma sak men hur kan jag veta vad du tänker på
Jo, för det är jag som skriver det här och det är du som är min partner
Vi letar oss helt knallröda i den tråkiga leran

Ljud och regndroppar i den stilla skogen




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-09 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP