Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspiration Jeremia sex och sexton, Uppenbarelseboken fem: fem, samt erfarenheten i livet. Bild av en syster.


FRÅGEN EFTER FORNTIDENS STIGAR


"Ställen eder vid vägarna och sen till, och frågen efter forntidens stigar, frågen, vilken som är det godas väg, och vandren på den, så skolen I finna ro för edra själar"



Efter tre och en halv månad i feber

och äntligen återställd sedan läkarna

efter långt detektivarbete fann en inkapslad

inflamation mellan rötterna på en rotfylld tand

och en annan inflammation i ett käkben "mastoidit"



Efter utdragen tand och stark antibiotika

vaknade jag till liv och blev feberfri äntligen.



Då kom denna fina bild från mitt barndomshem

och mina hjärnceller började fungera igen...



Här på Rastaborgsgatan i Västervik "Östkustens Pärla"

fann Gud mig tio år gammal en natt som familjens svarta får



Jag hade stulit överallt från föräldrar kompisar och vänner



Det allra viktigaste var för mig bara att inte bli upptäckt



Jag kände plötsligen Guds närvaro och började gråta bittert



Hörde Guds röst som talade milt


"GRÅT INTE SE LEJONET AV JUDA STAM HAR ÖVERVUNNIT"



Jag visste inte då att det ordet fanns i min bibel i Uppenbarelseboken



Jag torkade mina tårar och väntade ivrigt in morgonen för att bekänna



Gjorde en teckning med inskriften "Tala alltid sanning!"



Livet blev en berg och dalbana men Gud fanns alltid kvar där

som en tillflykt i både nöd och sorg och jag har lärt mig att




GUD ÄR ALLTIGENOM GOD




Min högsta önskan nu är att många ska upptäcka detta



INNAN DET ÄR FÖR SENT



För nu kommer mycket svåra tider för att sätta oss på prov för att se



om våra val i livet håller att både leva och dö på vid våra vägskäl ???




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-07-13 14:03



Bookmark and Share


  mare VIP
Underbart att du
nu är fri från den
hemska värken
texten säger
en hel del
talar
2020-07-17

  ResenärGenomLivet VIP
Så skönt att du äntligen är kvitt febern och inflammationen...och måtte fler få upp ögonen innan det är för sent...
2020-07-13

  Eva Helene VIP
Så hjärtevärmande och inspirerande skrivet. Går inte heller att ta miste på allvaret och vädjandet i texten. Det gäller att inte missa vägskälen och slentrianmässigt bara rusa vidare utan tanke på rätt eller fel vägval.
2020-07-13

  Niliboy
Livet leker inte alltid men Gud är god, men ibland är det svårt att upptäcka det,
2020-07-13

    Sefarge VIP
Berörande skrivet!
Själens kraft ger
Styrka vid svår
Tid?

2020-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP