Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sova vidare

sova lite till
innan jag vaknar
ska jag läsa klart
min sockerljuva dröm
slumra tolv timmar till
umgås med overkliga
mycket verkliga människor

där Mia Skäringer
är min bästa vän
skrattar så jag gråter
åt en kusin jag inte känner
för i sömnen kan jag le

vill stanna kvar
i solskenets brännande
där livet leker
vänner festar vid lägereld
för innan jag vaknar
ska jag sova lite tlll




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-16 00:11



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
får hoppas du sover gott nu. vaknade själv nyss för fjärde gången inatt.
2020-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP