Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En risk

Det finns en risk
att mitt hjärta har sår.
Från alla kärlekskrig
där det bars ut på bår.

Det finns en risk
att det inte läkt klart
och att mitt hjärta
ligger öppet och bart.

Det finns en risk
att jag gillar det öppna,
att jag vill leva med
det som mitt livs fina.

Det finns en risk
att mitt hjärta är vant
vid den hårda behandlingen
och att det fått tvivel att sina.

Det finns en risk
att mitt liv
Kommer fyllas
av barnens kiv.

Det finns en risk
att min nästa dag
Är den som
gör mig svag.

Det finns en risk
att jag är stark
och aldrig någonsin
ger upp mitt försvar.

Det finns en risk
att jag slutar skriva,
att det inte finns
några ord kvar.

Men det finns också
en chans.
Att jag blev kär igen
av en dans.




Fri vers av Silversmak
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-18 05:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Silversmak
Silversmak