Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt

Ordet som ekar i mitt huvud
Som ett eko studsar det runt
Förstod inte hur jag dig så svek
När du behövde mig som mest
Hur kunde jag bara låta dig gå
Men vad kunde jag egentligen göra
Du var redan allt för långt borta
Men hela tiden det gnager i mig
Som om jag hade en inbyggd hamster

Kommer aldrig kunna acceptera
Önskar så att min ord gick fram
Att du kunde känna min ånger
Om du så bara fick min förlåtelse
För hoppas så att det är bra nu
Vart du än är eller vart du hamnat
Tankarna på dig finns alltid här
Tiden vi så fick tillsammans
Minnen som ingen kan sudda ut




Bunden vers av Lidde
Läst 129 gånger
Publicerad 2020-07-19 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde